dijous, 11 de febrer del 2016

Tastets de sípia amb pèsols

Ingredients


  • per a tres persones
  • 2 sípies mitjanes fresques
  • 200g de pèsols pelats
  • 1 pastanaga grossa
  • 1 ceba grossa

  • 1 tomàquet madur gros
  • Sal i pebre negre
  • Per la picada: 4-5 avellanes Una bra
  •  
  • nqueta de julivert 1 all 

    Elaboració

    1. Prepareu una picada amb el gra d’all pelat, les avellanes i el julivert. Reserveu.

    2. Talleu petites les sípies i salpebreu. Fregiu a foc lent amb oli (que vagin traient el suc). Quan estigui cuites poseu-les en un plat i reserveu.

    3. Ratlleu la ceba i la pastanaga i el tomàquet. Sofregiu amb oli d’oliva en la mateixa paella que heu fet la sípia. Quan estigui cuit afegiu de nou la sípia i incorporeu els pèsols. Deixeu coure fins que els pèsols estiguin cuits (també els podríeu bullir a part i, en aquest cas, els incorporaríeu al mateix temps que la picada)

    4. Als últims cinc minuts tireu la picada i deixeu fer la xup-xup.

    5. Serviu en petites racions en culleretes o platets

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada