Ingredients
-
per a tres persones
-
2 sípies mitjanes fresques
-
200g de pèsols pelats
-
1 pastanaga grossa
-
1 ceba grossa
-
1 tomàquet madur gros
-
Sal i pebre negre
-
Per la picada: 4-5 avellanes Una bra
-
- nqueta de julivert 1 all
Elaboració
1. Prepareu una picada amb el gra d’all pelat, les avellanes i el julivert. Reserveu.
2. Talleu petites les sípies i salpebreu. Fregiu a foc lent amb oli (que
vagin traient el suc). Quan estigui cuites poseu-les en un plat i
reserveu.
3. Ratlleu la ceba i la pastanaga i el tomàquet. Sofregiu amb oli
d’oliva en la mateixa paella que heu fet la sípia. Quan estigui cuit
afegiu de nou la sípia i incorporeu els pèsols. Deixeu coure fins que
els pèsols estiguin cuits (també els podríeu bullir a part i, en aquest
cas, els incorporaríeu al mateix temps que la picada)
4. Als últims cinc minuts tireu la picada i deixeu fer la xup-xup.
5. Serviu en petites racions en culleretes o platets
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada